Excursions a Menorca

V i s i t e s   G u i a d e s
T o u r s   d e   M i g   D i a
T o u r s   d e   T o t   e l   D i a

Camins exclusius + Camí de Cavalls

Rutes a Cavall a Menorca

Passejades a cavall a la zona de Cala Galdana. Rutes a cavall entre una hora i mitja i quatre hores a Menorca. Passejades a cavall a la costa nord, a la costa sud i a l’interior de l’illa.

Veure més

320€

Excursió Privada Menorca

Guia personal Menorca, guia privat menorca, recorregut privat a Menorca, excursió privada a Menorca, guia menorca

Veure més

40€

Excursió de Ciutadella de Menorca i els seus Voltants

Tour guiat de Ciutadella de Menorca i els seus voltants. Si vols saber més d’aquesta ciutat mil·lenària i de les meravelles que es troben en els seus voltants, contacta’ns.

Veure més

Fer el Cavalls de Menorca

Rutes pel Camí de Cavalls de Menorca

T’agradaria fer senderisme a Menorca? Vine a fer el Camí de Cavalls amb les nostres rutes guiades per la costa menorquina. Camí de Cavalls de Menorca amb guia local.

Veure més

25€

Visita Guiada a Ciutadella de Menorca - Grups Petits

Tour guiat per Ciutadella de Menorca de 1,5h. Descobreix els misteris de l’antiga capital de Menorca, els punts més interessants de la seva història i de la seva cultura amb un guia local.

Veure més

25€

Visita Guiada Maó | Menorca

Tour de 90 minuts per Maó. Descobreixi els secrets més interessants i els llocs històrics de la capital de Menorca en aquesta visita guiada per un guia local.

Veure més

40€

Tour Maó Menorca. Excursió de mig dia amb guia local

Tour a Menorca de 4 hores en el que es visitarà el nucli antic de Maó, un poble mediterrani de la seva costa i un assentament prehistòric als seus voltants.

Veure més

Excursions en Vaixell a Menorca | passejades amb Barca

Sortides en vaixell per les platges més boniques del sud de Menorca. Grups reduïts d’un màxim de 12 persones. Begudes i aperitius inclosos. Reserva ara!

Veure més

Excursió en Vaixell per Menorca - Privada Mig dia

Sortides en barca per a famílies amb nens o grups reduïts. Arribem a les platges verges més boniques de la costa sud de Menorca, on podem banyar-nos. Reservar ara!

Veure més