Immersions a la Reserva Marina de Sud de Menorca

Centre de busseig a la reserva marina del Sud

RESERVAR

Immersions a la Reserva Marina de Sud de Menorca


Si vols bussejar a la Reserva Marina del sud de Menorca, som el centre de busseig que estaves buscant. A només 6 km de Maó ia 4 de la vila de Sant Lluís, S’Algar Diving és el centre d’immersions més ben situat per gaudir de l’espectacular món subaquàtic del sud de l’illa, especialment amb immersions per a tots els nivells en la seva flamant Reserva Marina de l’Illa de l’Aire.

Amb més de 33 anys d’experiència, oferim 20 immersions diferents: per a principiants a la piscina del nostre establiment, a la badia al davant del centre i, com no, les nostres famoses immersions des de vaixell rígid en diferents punts de la reserva marina. A més, per a bussejadors amb la titulació adequada, oferim la visita a un avió alemany abatut durant la Segona Guerra Mundial i una visita a l’pesquer Santa Clara, enfonsat el 1988.

Per principiants: som l’únic centre de busseig de l’illa amb piscina pròpia per batejos i cursos.
Som un centre PADI 5 * oferint tota la gamma de cursos de busseig, des del Bateig fins Divemaster. Per als cursos més tècnics, oferim cursos de TDI. També estem associats amb les certificadores CMAS i BSAC.

Bé amb el teu propi equip, per al qual disposem de sala d’assecat i emmagatzematge, bé amb l’equip de submarinisme de lloguer que necessitis, gaudiràs de les millors immersions de la zona acompanyat pel nostre fantàstic equip humà.
PREUS

TAMBÉ OFERIM:

Excursions de snorkel i excursions en vaixell.

IMPORTANT

Pel seu nivell de dificultat i per la legislació vigent, algunes de les immersions requereixen de titulacions específiques, sense les quals no és possible realitzar-les.

Comptem amb un staff professional i multilingüe, i amb dues embarcacions preparades per donar suport a les necessitats especials dels nostres clients.

Estem associats amb la millor marca de material de busseig SCUBAPRO, per garantir els més alts estàndards de qualitat (Centre S.E.A - Scubapro Educational Association).

Bussejar, ja es pot a partir dels vuit anys, i per a la resta d’activitats que oferim, no hi ha restriccions d’edat, de manera que són experiències que es poden gaudir en família.

Per a aquells que ens visitaran per fer un curs de busseig, tenim l’opció e-Learning, de manera que es pugui deixar feta tota la teoria de el curs de busseig abans de començar les vacances.

Per contractar un curs, una excursió o una immersió, o per obtenir informació addicional, ens pot contactar més baix via telèfon, WhatsApp o formulari.

DIRECCIÓ

S’Algar Diving Menorca

Passeig Marítim
07713 S’Algar
Illes Balears


Descompte del 10% per a grups +4!
CONTACTI AMB NOSALTRESGALERIA

ON?
Altres llocs d’interès propers
DMS Sports&Kayak - Centre de Caiac

Binibequer Vell - Poble de pescadors

CONTACTE
0 / 550
Accepto la política de privadesa

TRUQUEU-NOSContacteu amb nosaltres per WhatsApp