Botiga taller de bosses i articles de pell a Ferreries

Botiga Taller: Bosses de Cuir fets a mà

RESERVAR

Botiga taller de bosses i articles de pell a Ferreries


Passejant pel centre de Ferreries ens trobem amb la botiga taller de cuir de la marca Illenk. Ferreries és un petit poble d’interior, poblat per gent oberta, curiosa i amable, conegut per la seva tradició en bijuteria i calçat, i on ara conviuen una varietat d’artesans. Illenk és la marca d’una artesana local, Lorena Martí, que ja suma anys d’experiència en el món de l’artesania i l’art.

Cuan el visitant entra a la botiga, pot veure i visitar el taller on es dissenyen i confeccionen cadascun de les bosses i complements en cuir que es poden veure exposats.

El local és ampli, i en aquest també es pot gaudir de les exposicions itinerants d’altres artesans, artistes i dissenyadors amb els que Illenk té el plaer de col·laborar.

Tots els articles que trobaràs a la botiga són dissenys propis, cada bossa i també els mobles estan elaborats amb materials nobles de l’illa per artesans locals. Cada taula explica una història.

Comprar un Illenk a la botiga de Ferreries esdevé una experiència única i un record especial de Menorca, a més de la garantia d’emportar-se un bossa que serà per sempre.

Quan la visiteu no dubtis a dir-li a l’artesana Lorena, a qui segurament trobaràs treballant al seu taller, que l’has trobat gràcies a vacaciones-menorca.com, i ella t’ensenyarà com treballa, les seves eines i els seus millors models.
HORARI

dilluns Tancat
dimarts 10:00-13:30
dimecres 10:00-13:30, 17:00-20:00
dijous 10:00-13:30
divendres 10:00-13:30, 17:00-20:00
dissabte 10:00-13:30
diumenge Tancat

DIRECCIÓ

Carrer Beat Joan Huguet, 6
07750 Ferreries
Illes Balears
Oferta

Visita el Nostre Taller de CuirCONTACTI AMB NOSALTRESGALERIA

ON?
CONTACTE
0 / 550
Accepto la política de privadesa

TRUQUEU-NOS